2013-03-01 17:31:05
Φωτογραφία για Λιπαρά και Ξηρά Μαλλιά; Μικρές συμβουλές για να απαλλαχτείτε από αυτόν το συνδυασμό
Σύμφωνα με δερματολογικές μελέτες, αν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε θα είναι λιπαρό και το τριχωτό της κεφαλής σας. Ταυτόχρονα μια σειρά από παράγοντες αποτελούν την αιτία για την ύπαρξη ξηρότητας στα μαλλιά σας! Ο αέρας, η ζέστη και ο ήλιος, αλλά και η διαδικασία στεγνώματος των μαλλιών αποτελούν τους κύριους παράγοντες για την ύπαρξη ξηρότητας!

Έχετε λιπαρά και ξηρά μαλλιά; Πρόκειται για ένα συνδυασμό που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι άκρες των μαλλιών σας να γίνονται ξηρές και κατσαρές.

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μια σειρά από συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν ώστε να απαλλαχτείτε από αυτόν το συνδυασμό!

Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν (αποφύγετε τα σαμπουάν που υποδηλώνουν πως είναι κατάλληλα για λιπαρά ή και ξηρά μαλλιά). Μην λούζετε τα μαλλιά σας περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα.


Μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό μια και μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας και να τα κάνει πιο κατσαρά. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κρύο (ή χλιαρό) νερό για να λούζετε τα μαλλιά σας.

Φροντίστε τα μαλλιά σας καθημερινά, με προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Μην χρησιμοποιείτε επί καθημερινής βάσεως τζελ και σπρέι!

Αποφύγετε την έκθεση των μαλλιών σας στον ήλιο και τον άνεμο! Χρησιμοποιήστε κασκόλ τους χειμωνιάτικους μήνες και καπέλο όταν έχει ήλιο. Η υπερέκθεση στεγνώνει τα μαλλιά, καθιστώντας τα ξηρά και κατσαρά!

Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας για να ξεμπερδεύετε τα βρεγμένα μαλλιά σας. Αποφύγετε να τραβάτε τα μαλλιά σας με τη βούρτσα, χρησιμοποιώντας όλη σας τη δύναμη.

Μιλήστε με ένα ειδικό. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε δερματολόγο, αν το πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής σας, συνεχίζει να υφίσταται.

http://offsite.com.cy/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ