2013-03-01 13:14:02
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ LAEGUE CUP Ο ΘΡΥΛΟΣ
Η δεύτερη στα χρονικά διοργάνωση του Λιγκ Καπ κάνει πρεμιέρα απόψε και ο Ολυμπιακός έχει μεταξύ των στόχων του την κατάκτηση του τροπαίου, ξεκινώντας την προσπάθειά του στο Βραχάτι αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ (20:00, Novasports 4) στον ημιτελικό της διοργάνωσης, θέλοντας τη δεύτερη φετινή νίκη του επί των Θεσσαλονικέων που θα του δώσει την πρόκριση στον αυριανό τελικό, απέναντι στον νικητή του αγώνα μεταξύ του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Κηφισιάς (17:30, Novasports 4).

Οι ερυθρόλευκοι όμως για μια ακόμα φορά έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματά τους αφού θυμίζουν… νοσοκομείο, με τον Σμαραγδή και τον Σωτηρίου να ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, τους Φιλιποφ, Μαρούλη, Γιορντάνοφ από πυρετό και τον Γιούρισιτς να επιχειρεί χθες την πρώτη του προπόνηση μετά το διάστρεμμα που έπαθε στον αστράγαλο «Από τη μια στιγμή στην άλλη τα παιδιά με ενημέρωναν πως είχαν πρόβλημα», περιέγραψε χαρακτηριστικά την κατάσταση ο Δημήτρης Καζάζης, που θα προσπαθήσει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κρίση και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.


Ακόμα και εν μέσω προβλημάτων, ο Ολυμπιακός θέτει ως βασική προτεραιότητα την κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και του χρηματικού επάθλου των 8.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί σε τελικό επίσημης διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια(!). Η προηγούμενη, μάλιστα, ήταν στο Κύπελλο του 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου γνώρισε την ήττα από τους ερυθρόλευκους με 3-1 σετ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν οι δυο ομάδες στο Λιγκ Καπ, όμως τα 15 τελευταία χρόνια οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν 31-4 στις νίκες, στο Κύπελλο 4-0, ενώ δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε ουδέτερη έδρα!

Επιπλέον, ο Δημήτρης Καζάζης έχει επικρατήσει ήδη τρεις φορές στη «μάχη» με τον αδελφό του Στέλιο όσο ήταν στον Παναθηναϊκό, αποκλείοντάς τον και από το Κύπελλο, ενώ ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ σε τρία ματς με τη νέα του ομάδα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ακόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ