2013-02-28 12:14:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Η ΔΕΗ ξεσκονίζει τα ρολόγια σπιτιών για ρευματοκλοπή - Διχασμένοι οι καταστηματάρχες
Μετά τα παρατράγουδα και την ...επιδημία ρευματοκλοπής σε καταστήματα της Πάτρας, άρχισαν τα ...όργανα και στα σπίτια. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε πειραγμένο ρολόι σε σπίτι της περιοχής Ροϊτίκων-Μονοδενδρίου, γεγονός που εντείνει τις υποψίες της ΔΕΗ για επιχείρηση ρευματοκλοπών και ...κατ΄οίκον, ιδίως σε σπίτια που έχουν παράξενους λογαριασμούς.

Συνεργεία της ΔΕΗ "σαρώνουν" σπίτια αλλά και εξοχικά, προκειμένου να εντοπίσουν παραβάτες. Στο μεταξύ έχει ξεσπάσει "πόλεμος" μεταξύ των καταστηματαρχών της Πάτρας καθώς όσοι πληρώνουν κανονικά το ρεύμα τους δεν μπορούν να διανοηθούν ότι οι παραβάτες βγαίνουν στην επίθεση. "Σαν να μην έφτανε που κλέβουν, ζητάνε και τα ρέστα. Εμείς δηλαδή που πληρώνουμε τι είμαστε; Κορόιδα;" λένε με αφορμή τις προσφυγές κατά της ΔΕΗ μέσω κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων στις οποίες προσέφυγαν ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, που πρόσφατα εντόπισε η Επιχείρηση και τους απέδωσε το αδίκημα της ρευματοκλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν δύο επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Αγίου Νικολάου. Για την μία από τις δύο έγινε συζήτηση στο Δικαστήριο και σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκαν.

Η δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αναμένεται να συζητηθεί αύριο.

Πηγή: theebst
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ