2013-02-28 12:05:03
Φωτογραφία για Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα θα γίνει στο σκέπαστρο του νέου γηπέδου της ΑΕΛ!
Ένα μεγάλο έργο ξεκινά εντός των επόμενων ημερών στον AEL FC ARENA, καθώς στα σκέπαστρα του γηπέδου της ΑΕΛ θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά.

H AEL FC ARENA κατάφερε να κάμψει τις αμφιβολίες της MARFIN και σε συνεργασία με την "INET ENERGY" κατάφεραν να πάρουν την έγκριση για τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερε φωτοβολταϊκά πάρκα στην κεντρική Ελλάδα και σίγουρα το μοναδικό στην χώρα που γίνεται στο σκέπαστρο γηπέδου.

Έτσι λοιπόν αφού επισκέφθηκαν το AEL FC ARENA Γερμανοί ειδικοί κι άναψαν το πράσινο φως εντός των επομένων ημερών θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στα τρλια από τα τέσσερα σκέπαστρα του γηπέδου, εργασίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 1,5 μήνα.

Αν και το βόρειο πέταλο, θύρες 11-13, θα μείνει εκτός παρόλα αυτά πρόκειται για ένα "πάρκο" με συνολική απόδοση 1 ΜW, που αν ερμηνευθεί σε χρήματα πρόκειται για μια επένδυση που θα αποδίδει περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική επένδυση η οποία επετεύχθη χάρη στον Κώστα Πηλαδάκη με συμβολή του Διευθυντή του AEL FC ARENA K Τσιγγερά, ο οποίος να σημειώσουμε πως όπως και οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της ΑΕΛ εργάζεται μόνο τις ημέρες των αγώνων, και η οποία θα δώσει ανάσα και στην ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς αναμένεται μέρος των εσόδων να πηγαίνει στην τράπεζα για την εξόφληση του δανείου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ