2013-02-28 11:51:05
Φωτογραφία για Ρευματοκλοπή: Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά κατά της ΔΕΗ
Απερρίφθη, χωρίς δεύτερη σκέψη από το δικαστήριο, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει κατά της ΔΕΗ πατρινός καταστηματάρχης της Αγίου Νικολάου.

Σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στη δικαστική αίθουσα παρόμοια υπόθεση από επαγγελματία που διατηρεί κατάστημα στην ίδια περιοχή. Και οι δύο φαίνεται να οφείλουν τεράστια ποσά στη ΔΕΗ.

Οι εν λόγω επιχειρηματίες, αξιώνουν την επανασύνδεση του ρεύματος στα καταστήματά τους, ζητώντας να υπαχθούν σε καθεστώς ευνοϊκών ρυθμίσεων για τις οφειλές τους, κάτι που το δικαστήριο δεν θεώρησε ότι έχει βάση.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή ΔΕΗ Σπύρο Μυλωνά, και οι δύο καταστηματάρχες κατηγορούνται για ρευματοκλοπή καθώς από τις έρευνες που έγιναν προ ημερών διαπιστώθηκε ότι είχε μπει «χέρι» στους μετρητές των καταστημάτων τους, προκειμένου να καταγράφεται μικρότερη κατανάλωση.

Η υπόθεση λαμβάνει πλέον διαστάσεις, καθώς δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που προβάλλουν σθεναρές αντιδράσεις στα συνεργεία ελέγχου στις περιπτώσεις που τους καταλογίζεται παράνομη παρέμβαση στους μετρητές ρεύματος.

Στα δικαστήρια φαίνεται έχει συνέχεια το... σίρια της ρευματοκλοπής στην Πάτρα.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ