2013-02-27 19:19:07
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Η αγωνιστική άνοδος ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, σύμφωνε με τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος και ο ίδιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και "ανεβαίνει" διαρκώς δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στον Ολυμπιακό. Το ίδιο θέλει να κάνει και στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στην Τουρκία.

Ο 28χρονος φόργουορντ τοων ερυθρόλευκων δήλωσε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Τούρκους πως: «Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον όμιλο, επομένως θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Το ματς με τη Μπεσίκτας δεν θα είναι εύκολο.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στα ματς με τη Μπαρτσελόνα και τη Σιένα, εάν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Μπεσίκτας και το ματς εκεί.

Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να ακούγεται περίεργο καθώς πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό ώστε να φτάσουμε στη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ