2013-02-27 10:56:07
Φωτογραφία για ΠΕΕΤΕΡΣ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο προπονητής των Νέων της Άντερλεχτ, Ρενέ Πέετερς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την κλήρωση της ομάδας του στους «16» του NextGen Series και για το ματς της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Βέλγων τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μία δυνατή ομάδα που την κάνει ακόμη πιο δυνατή από τη στιγμή που παίζει στο γήπεδό της:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με έναν ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μία δύσκολη ομάδα αν και σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης υπάρχουν μόνο δυνατές ομάδες και ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ αυτές. Και την κάνει ακόμη πιο δυνατή αφού παίζουμε στο γήπεδό της».

Η Άντερλεχτ στη φάση των ομίλων είχε κληρωθεί με Βόλφσμπουργκ, Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και κατάφερε να πάρει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Ο προπονητής της Άντερλεχτ σχολίασε σχετικά με αυτό: «Εμείς από την αρχή είχαμε πέσει σε έναν δύσκολο όμιλο και αυτό που κάναμε ήταν να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να που τώρα είμαστε ακόμη στη διοργάνωση. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα για να προκριθούμε στους «8» της Ευρώπης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ