2013-02-27 03:21:03
Φωτογραφία για Chris Brown: Η Rihanna με έχει συγχωρέσει
Ο Chris Brown έγραψε ιστορία το 2009 όχι με κάποιο χιτάκι του αλλά γιατί άφησε αναίσθητη από τα χτυπήματα τη Rihanna. Τώρα ο νεαρός ράπερ απολογείται δημοσίως για τις πράξεις του και δηλώνει ότι έχει πάρει άφεση αμαρτιών.

Μιλώντας για πρώτη φορά για την πρόσφατη επανασύνδεσή τους, ο αστέρας της R&B είπε στη Mirror ότι ο ξυλοδαρμός της Rihanna ήταν "το μεγαλύτερο λάθος" που έχει κάνει στη ζωή του.

"Ακόμα μετανιώνω για εκείνη τη νύχτα. Εκείνη με συγχώρεσε γιατί με αγαπάει", είπε ο 23χρονος Brown, τόνισε όμως ότι δούλεψε πολύ σκληρά για να την ξανακερδίσει.

Σχολιάζοντας το κακόγουστο αστείο που έκανε ο οικοδεσπότης των φετινών Όσκαρ, Seth MacFarlane, ο οποίος συνέκρινε τη βία στην ταινία "Django, ο Τιμωρός" με ένα ραντεβού του Chris Brown και της Rihanna, ο νεαρός ράπερ είπε: "Ο κόσμος μου επιτίθεται και με κριτικάρει, συμβαίνει συνέχεια. Όμως δεν με γνωρίζει και δεν γνωρίζει τίποτα και για τη σχέση μας. Πλέον, αυτό δεν με ενοχλεί.", είπε ο Brown.

"Έμαθα πολλά μετά από εκείνο το βράδυ. Έβαλα μυαλό. Ήμουν μικρός και μπερδεμένος. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Επιβίωσα με τη βοήθεια εκείνων που ήξεραν ποιος είμαι και με την υποστήριξη των υπέροχων θαυμαστών μου", συμπλήρωσε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ