2013-02-26 22:09:00
Φωτογραφία για Εισαγγελέας στο Mega για το δάνειο των 98 εκ.ευρώ
Στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση δανειοδότησης του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, με το ποσό των 98 εκατ. ευρώ πορχωρούν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς , ύστερα από δημοσιεύματα στον Τύπο και στο Internet και μετά από τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοσιογράφων για τη δημοσιογραφία

Τα Ταμεία μας είναι η ζωή μας! ΕΔΟΕΑΠ και ΤΣΠΕΑΘ δημιουργήθηκαν με κόπους, θυσίες και αγώνες ετών! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τα πειράξει. Και για τα δύο αυτά θέματα διοργανώνουμε συγκέντρωση του Συνδυασμού μας, «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ», που ίδρυσε ο επί τρεις θητείες πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, την Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2013 στην ΕΣΗΕΑ, 3ος όροφος και ώρα 6.30 μ.μ. για ανταλλαγή απόψεων, συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε τον Κλάδο ότι άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του Συνδυασμού μας www.demosiografia.gr


***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοσιογραφικής Ενότητας

Στην πιο “σκοτεινή” περίοδο του ΕΔΟΕΑΠ, οι δήθεν υπέρμαχοι και υπερασπιστές της διαφάνειας δρομολόγησαν -με αμφισβητούμενες νομικά διαδικασίες- αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στον Οργανισμό.Διανύοντας την πιο κρίσιμη περίοδο που διέρχεται ο κλάδος και με ορατό κίνδυνο την ένταξη και του κλάδου Υγείας του ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ, η πλειοψηφία στη διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ αρνήθηκε να πράξει το αυτονόητο και εμμένει σε αντιδημοκρατικές και διαβλητές εκλογικές διαδικασίες.

http://dhmenothta.blogspot.gr/

***

Στο ΔΣ της ΕΡΤ οι μικτές ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ. Την ίδια ώρα που οι συμβασιούχοι έχασαν, χωρίς αποζημίωση τη δουλειά τους, στην ΕΡΤ αύριο συζητούν για την επαναφορά του αμφισβητούμενου είδους των μικτών παραγωγών, με εκπομπές όπως το “Μεσογείων 136 και το “Επτά”. Την ίδια ώρα τα πρόσωπα που έχουν μείνει στο Ραδιομέγαρο προς εργασία είναι ελάχιστα ενώ έχει καλυφθεί ήδη το 80% του προυπολογισμού του 2013 για τα ρεπό. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ