2013-02-26 22:00:07
Φωτογραφία για Aλέξης Κούγιας: Η Ερασιτεχνική κυριαρχείται από ανθρώπους του Λουκόπουλου
Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ 101.8 τονίζοντας τα εξής: "Η Ερασιτεχνική κυριαρχείται από ανθρώπους του Λουκόπουλου, οι οποίοι προσπαθούν να πιέσουν για να πουλήσω τσάμπα την ομάδα", ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

"Εμφάνισαν τον Καϋμενάκη, τώρα εμφάνισαν Ρώσο. Εγώ είμαι ανοικτός, αρκεί να μου δώσουν το 50% των χρημάτων που έβαλα. Δεν έχω βγάλει χρήματα, ούτε από εμπόριο όπλων ή ναρκωτικών ή πετρελαίου".

Παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι το ματς της 27ης αγωνιστικής με τον Φωκικό θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο και για την κόντρα με την Ερασιτεχνική σχετικά με το γήπεδο της Αγυιάς είπε: "Αν δεχτούν το νόμιμο, δηλαδή να παίρνουν το 15% των ακαθάριστων ή το 10% των εισπράξεων, τότε θα μπούμε την ίδια στιγμή στο γήπεδο".

Στάθηκε ακόμα στα εμπόδια που υπάρχουν για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού και στην επιταγή 150 χιλιάδων ευρώ που ζητήθηκε, όμως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο νέος αντιπρόεδρος, Χριστόπουλος θα καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή και η Παναχαϊκή θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ