2013-02-26 17:47:07
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ
Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπαικό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Μπεσίκτας, αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο 23χρονος διεθνής φόργουορντ σε συνέντευξη πυ παραχώρησε σε κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, επίσης, δεν παρέλειψε να σταθεί και στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια που περιμένουν τον Θρύλο απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Σιένα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Παπανικολάου:

Για το ματς με Μπεσίκτας:

«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο σοβαρά γιατί είναι μια ομάδα που όντως δεν έχει καταφέρει κάποια νίκη ακόμα στο Τοπ 16, αλλά για να βρίσκεται εδώ, κάτι έχει δείξει στον προηγούμενο γύρο. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και όλες προσπαθούνε για αυτό. Κερδίζοντας μας θα δείξουν ότι κάτι καλό θα έχουν καταφέρει φέτος. Πρέπει να είμαστε δυο φορές συγκεντρωμένοι, καταρχήν είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι ένα παιχνίδι για την μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη, οπότε μόνο συγκέντρωση είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα και να παίξει καθαρά το παιχνίδι της και μόνο».


Για το αν ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του την πρόκριση:

«Αν θέλεις να λέγεσαι ομάδα που κυνηγάει στόχους θα πρέπει να κοιτάς πως θα παίξεις εσύ το καλύτερο παιχνίδι στο παρκέ και όχι να κοιτάς πίσω σου ή μπροστά σου. Το αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι τις δυο τελευταίες βδομάδες το δεύτερο ημίχρονο δηλαδή της Κίμκι και το παιχνίδι με την Κάχα για 37 λεπτά, νομίζω δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι ούτε ότι χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για να προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν, με Μπαρτσελόνα και Σιένα:

«Είναι δυο σημαντικά παιχνίδια, όμως αυτό που προέχει είναι το ματς με την Μπεσίκτας και εκεί θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπει στην τελευταία στροφή αυτού του γύρου και όλα είναι πλέον σε μια γραμμή. Εδώ τώρα θα φανεί ποιες ομάδες πρέπει και αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση».

Για την ένταξη του Πέρκινς στην ομάδα:

«Είναι απόφαση των προπονητών αυτό. Έχει έρθει ορεξάτος και με διάθεση να βοηθήσει την ομάδα και σε όποιο τομέα χρειάζεται η ομάδα και αυτό είναι θετικό για όλους μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα συμπαίκτη που προτίθεται να κάνει αυτό που θέλει η ομάδα και όχι για να κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος. Έχει καταλάβει σε μεγάλο βαθμό το λόγο που βρίσκεται εδώ και τι ουσιαστικά του ζητούν να κάνει. Και φαίνεται να είναι έξυπνος και να έχει γνώση στο κομμάτι αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ