2013-02-26 17:46:03
Φωτογραφία για O θρασύδειλος Πάγκαλος στην ασφάλεια του στούντιο δηλώνει μη χριστιανός! [video]
Είναι εύκολο στην ασφάλεια του στούντιο να κάνεις τον καμπόσο! Αλλά πριν δύο χρόνια ο παγκαλόγατος των τραπεζιτών, αν και "πανίσχυρος" αντιπρόεδρος του άλλου αρχιπράκτορα GAP, όταν πήγε τον Αύγουστο του 2010 για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Μεγαλόχαρη της Τήνου, προπηλακίστηκε από τους οργισμένους προσκυνητές και γλύτωσε με επέμβαση της αστυνομίας.

Στην φωτογραφία τον βλέπετε να κάθεται πριν μιλήσει στην εξέδρα, φανερά καταβεβλημένος.

Τότε υπό το βάρος των προπηλακισμών στην ομιλία του μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας μας, έλεγε ότι ..."με συγκίνηση παρακολουθεί πάντα τις εκδηλώσεις αγάπης του Ελληνικού λαού προς την Παναγία που γι αυτόν, είναι σαν την μάνα με τα παιδιά της..."

Ακούστε (στο link) τον θρασύδειλο να βγάζει από μέσα του το δεύτερο συνθετικό (δειλό) και να το παίζει πιστός...αξίζει τον κόπο.

Τώρα, προκειμένου να σφικταγκαλιάσει τα δεκάδες (62;) ακίνητά του και να μην αφήσει περιθώριο για υπόνοια αγαθοεργίας, δηλώνει ότι δεν είναι Χριστιανός, πράγμα που ξέραμε αφού άνθρωποι των τραπεζιτών και του χρήματος είναι αδύνατον να είναι Χριστιανοί...

Δείτε το θρασύδειλο γιουσουφάκι των τραπεζιτών να επιδεικνύει το πρώτο συνθετικό (θρασύ) μέσα στην ασφάλεια του στούντιο...

oimos-athina.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ