2013-02-26 15:46:04
Φωτογραφία για Αβέρωφ Vs Μητσόπουλος για την προεδρία του ΔΗΣΥ
Η αποχώρηση του Νίκου Αναστασιάδη από την ηγεσία του ΔΗΣΥ δημιούργησε έντονο προεκλογικό σκηνικό μέσα στο κυβερνών κόμμα.

Ενώ σίγουρη και χωρίς ανθυποψηφίους θεωρούνταν η διαδοχή του από τον Αβέρωφ Νεοφύτου, δημιουργούνται πλέον νέες πραγματικότητες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σ», εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα έχει να αντιμετωπίσει για το χρίσμα της προεδρίας του κόμματος, τον Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία. Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που τον φέρουν να μην ευνοεί υπουργοποίηση του, ο Τάσος Μητσόπουλος δήλωσε ότι θα έχει και σήμερα συνεργασία με τον Νίκο Αναστασιάδη, με στόχο να ξεκαθαριστούν κάποια ζητήματα.

Επεσήμανε παράλληλα ότι ανέκαθεν έθετε το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.

Στο πλευρό του κ. Μητσόπουλου βρίσκεται ο Νίκος Τορναρίτης, εκ των αντιπροέδρων του κόμματος, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, και σε περίπτωση κατά την οποία κάνει δεύτερες σκέψεις ο κ. Μητσόπουλος, να αμφισβητήσει ο ίδιος τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου είναι και ο Λευτέρης Χριστοφόρου, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου, Χάρης Γεωργιάδης, θα επιδιώξει εκλογή σε μία θέση αντιπροέδρου.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ