2013-02-26 10:02:35
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ ΑΠΟ... ΡΩΣΙΑ
Έντονο ενδιαφέρον από μεγάλο σύλλογο της Ρωσίας φέρεται να υπάρχει για τον Πάυολο Μασάντο, τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος στη χώρα παραμένει ανοικτή.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει κλείσει μισή σεζόν στον Ολυμπιακό και παρόλο που δεν έχει αποδώσει -κατά γενική ομολογία- τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, φαίνεται πως προέκυψαν ήδη και οι πρώτοι... «μνηστήρες». Οι ερυθρόλευκοι είχαν δαπανήσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους από την Τουλούζ, αλλά δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον «Γαύρο», να μην κλείσει καν ολόκληρη χρονιά ο παίκτης στο Λιμάνι.

Μεγάλος σύλλογος της Ρωσίας φέρεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 26χρονου άσου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τη στιγμή άλλωστε που και πριν από μερικούς μήνες, όταν αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα της ίδιας χώρας. Κάποιες φήμες μάλιστα θέλουν άνθρωπο του ρωσικού συλλόγου να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ κάποια πιο προχωρημένα σενάρια μιλούν -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- και για επικείμενη συμφωνία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ