2013-02-25 22:20:02
Φωτογραφία για ΔΕΛΑΚΑΣ : ΒΑΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Σχετικά βατή χαρακτήρισε ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Δελακάς, την κλήρωση της Εθνικής ομάδας πόλο για το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη

«Η κλήρωση θα έλεγα ότι είναι βατή. Ούτως ή άλλως μας δίνονται πολλές ευκαιρίες να περάσουμε στους 16, καθώς η Ισπανία και η Νέα Ζηλανδία είναι ομάδες που μπορούμε να παίξουμε εναντίον τους επί ίσοις όροις. Ωστόσο, η Εθνική μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες, ακόμα και το Μαυροβούνιο, που τελευταία έχει πάρει καλύτερες θέσεις από εμάς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε, δεν ισχύει ποτέ. Όλοι οι αθλητές θέλουν να κερδίζουν, γι' αυτό αγωνίζονται άλλωστε, πόσο μάλλον όταν εκπροσωπούν τη χώρα τους. Έχουμε παίξει πολλές φορές στο παρελθόν και με το Μαυροβούνιο και με την Ισπανία. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας:


«Η Εθνική είναι μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο. Στην ουσία δεν έχουμε προπονηθεί ούτε μια εβδομάδα συνολικά όλοι μαζί. Ο Σάκης Κεχαγιάς μας μετέφερε κάποια στοιχεία που θέλει να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι, αλλά θέλουμε κι άλλο χρόνο για να τα αφομοιώσουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία τέλος του μήνα να αντιμετωπίσουμε την Κροατία και το Μαυροβούνιο και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Το καλό είναι ότι στην Εθνική υπάρχουν παίκτες, με τους οποίους γνωριζόμαστε όσο να 'ναι, είτε επειδή είμαστε συμπαίκτες στην ίδια ομάδα είτε επειδή έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος για να δέσουμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ