2013-02-25 22:10:59
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ : ΤΟ ΠΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΕΧΕΙ...
Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Άρη εξέφρασε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να «ανεβάζει» στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, σχετική πανηγυρική φωτογραφία.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν από τους καλυτερους σε απόδοση παίκτες των ερυθρόλευκων στο σχετικό μήνυμά του δεν παρέλειψε επίσης να σταθεί στην έναρξη της προετοιμασίας, εν όψει του κρίσιμου πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες».

Μάλιστα, ανέβασε στο κείμενό του και μια πανηγυρική φωτογραφία του αγώνα με το Άρη, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τους Γιάννη Μανιάτη και Τάσο Παπάζογλου: Είναι δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του Ολυμπαικού στο 37' με σκόρερ τον Γιάννη Μανιάτη, προϊόν ασίστ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου!

«Εδώ μια φωτογραφία από την χθεσινή νίκη με 2:1 απέναντι στον Άρη. Το πρόγραμμα τρέχει και ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του πρώτου προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ