2013-02-25 19:09:57
Φωτογραφία για Έκλεισε Σαλίνο, βλέπει άλλους δύο!
Σε προφορικό deal με τον Ολυμπιακό έχει προχωρήσει ήδη ο Σαλίνο, με τους Πειραιώτες να περιμένουν το ΟΚ του Μίτσελ για τους Ίβανσιτς, Ντρόμπνι. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο Σαλίνο της Μπράγκα είναι ένας παίκτης που έχει πιάσει λιμάνι για το καλοκαίρι με τον Βραζιλιάνο παίκτη να προορίζεται για την θέση του δεξιού μπακ ενώ έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως χαφ. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται αρκετά σοβαρά η πιθανότητα να αποκτηθεί και άλλος δεξιός μπακ.

Θυμίζουμε πως το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Σκόνδρα του Ατρομήτου δεν έχει ατονήσει. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού περιλαμβάνει και τα ονόματα των Ίβανσιτς και Ντρόμπνι. Ο πρώτος γνωστός από την θητεία του στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει διάφορες... δουλειές είτε από τα άκρα είτε από τον άξονα και ένω έχει καλό πόδι για τα στημένα ενώ για τον δεύτερος έχει κριθεί πως είναι ένας γκολκίπερ σε θέση να προσφέρει.


Τόσο ο Ίβανσιτς όσο και ο Ντρόμπνι απασχολούν ιδιαίτερα σοβαρά τους πρωταθλητές όμως αναμένουν το πράσινο φως από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και συνάμα τον τελευταίο λόγο για το πως θέλει να χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Έτσι στην πειραϊκή ΠΑΕ αναμένουν το ΟΚ του για τους δύο αυτούς παίκτες.

Εκτός των άλλων στον Ολυμπιακό κοιτάζουν παίκτες και για άλλες θέσεις, όπως εκείνες του αμυντικού χαφ και του δημιουργικού μέσου. Εξάλλου οι συζητήσεις των κ.κ. Βρέντζου, Χουάνχο Λορένθο και Κοβάσεβιτς είναι διαρκείς και πάντα σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή προκειμένου να καταρτιστεί το καλύτερο δυνατό ρόστερ για τη νέα χρονιά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΛΟΟΥ ΣΤΗ Mercedes, ΓΚΟΣ ΣΤΗ McLaren
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΟΟΥ ΣΤΗ Mercedes, ΓΚΟΣ ΣΤΗ McLaren
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ