2013-02-24 18:35:03
Φωτογραφία για Ρούλα Πάντου: Οι εξελίξεις για την αγνοούμενη μητέρα από τα Γιάννενα
Οι έρευνες για την αγνοούμενη μητέρα Ρούλα Πάντου 40 χρόνων από τα Γιάννενα που αγνοείται από τον Ιούλιο επεκτάθηκαν και εκτός συνόρων.

Η Ρούλα, εργαζόταν ως καθαρίστρια στο γυμναστήριο του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και βρισκόταν σε διάσταση με το σύζυγο της. Στις 13 Ιουλίου 2011 καυγάδισε με την 20χρονη κόρη της η οποία έφυγε από το σπίτι για να μείνει σε μια φίλη. Σύμφωνα με τα όσα είπε αργότερα, όταν επέστρεψε, δε βρήκε τη μητέρα της και από τότε κανείς δεν την ξαναείδε Τι δείχνουν οι έρευνες της Αλβανικής εκπομπής που προβλήθηκαν στην χθεσινή εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Το περιβάλλον του συζύγου της Ρούλας επέμενε ότι έχει φύγει στην Αλβανία πιθανότατα με κάποιον φίλο της. Η εκπομπή «Νjerez te humbur», αναζήτησε τη 40χρονη μητέρα στο Αλβανικό έδαφος. Η παρουσιάστρια Αϊντα Στίνο σε σύνδεση μέσω Skype έδωσε τα αποτελέσματα των ερευνών της εκπομπής της αλλά και της τοπικής αστυνομίας. Η μαρτυρίες την οδήγησαν στην πόλη Πόγραδετς. Στηρίζονταν όμως σε απλή ομοιότητα. Η Ρούλα Πάντου όπως αποδείχτηκε δεν ζει στην Αλβανία.


Τι είπε στο «Τούνελ» ο σύζυγος της Ρούλας

Το "Τούνελ" επικοινώνησε ζωντανά μέσω Skype με τον σύζυγο της αγνοούμενης καθώς και με τον Περικλή Μπαλατσό υπεύθυνο της ομάδας εθελοντών της εκπομπής στα Ιωάννινα. Ο Αλέκος Πάντος ακόμη δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη στη Ρούλα, ούτε ποια είναι η αιτία της εξαφάνισης για την οποία ενημερώθηκε από την κόρη του. Ο ίδιος όπως είπε στην Αγγελική Νικολούλη θέλει να πιστεύει ότι η σύζυγος του ζει έστω κι αν είναι με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Ο επικεφαλής της ομάδας εθελοντών μετέφερε στο "Τούνελ" τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η τελευταία έρευνα στην περιοχή. Σύμφωνα με αυτές άτομα του ευρύτερου κύκλου της αγνοούμενης, το χρονικό διάστημα μετά την εξαφάνιση της, εμφανίστηκαν με αρκετά χρήματα και εξόφλησαν οφειλές που είχαν από καιρό. Ισχυρίστηκαν ότι τα χρήματα προέρχονταν από λαχείο που είχαν κερδίσει.

Η ασφάλεια Ιωαννίνων καλείται τώρα να ολοκληρώσει τις έρευνες και να δώσει την απάντηση στο ερώτημα ποιοι εξαφάνισαν νύχτα τη Ρούλα Πάντου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του επίσημου site του Τούνελ.

ipeirotika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ