2013-02-24 14:30:05
Φωτογραφία για Μας έχει πει ο γιατρός να σου λέμε ναι!
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης μοιράζει στον sportdog τα "βραβεία" της εβδομάδας και κράζει Εσπάρθα που αποθέωσε Φάμπρι. Ο "καλός" Ελευθερόπουλος και ο "κακός" Μιχαλήτσος.

Το κυριακάτικο ραντεβού σας με τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά, μέσα στην εβδομάδα, με δηλώσεις ή πράξεις τους, είναι και σήμερα εδώ, στο σκύλο.

Καυτηριάζουμε όσα λέγονται και γίνονται, εντός και εκτός γηπέδων και αξιολογούμε εκείνους που τους αξίζουν τα "βραβεία" του 7ημέρου.

Το βάθρο των νικητών και οι τριάδες είναι στη διάθεσή σας, μέσα από την στήλη "Ο Καλός, ο Κακός κι ο Άσχετος":

Ο ΚΑΛΟΣ

1) ΚΟΣΜΟΣ ΑΕΚ & ΑΡΗ: Μία από τις πιο ευχάριστες πινελιές στην εν γένει "χλωμή παλέτα" του φετινού πρωταθλήματος με τις πολλές και πολλαπλές αδυναμίες και ελλείψεις του, είναι το έντονο "κιτρινόμαυρο" στοιχείο των εξεδρών σε ΟΑΚΑ και "Κλεάνθης Βικελίδης". Ρομαντικοί με τα εμβλήματα, τις σημαίες και τις ποδοσφαιρικές παραδόσεις, παθιασμένοι, εκδηλωτικοί και συνεπείς όσο ελάχιστοι, οι οπαδοί της ΑΕΚ και του Άρη! Παρόντες σε κάθε είδους κέλευσμα για τους συλλόγους τους
. Και όχι μόνο στην κρίσιμη προηγούμενη αγωνιστική, που έδιναν δύσκολα ντέρμπι, εναντίον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα, στα οποία προσέλκυσαν 20 χιλιάδες κόσμο, που τέτοιες εποχές (και ιδίως για την βαθμολογική θέση των ομάδων…) είναι "αστρονομικό νούμερο"! Άλλωστε υπάρχουν πολλές ομάδες που κόβουν τόσα εισιτήρια σήμερα; Ο μέσος όρος εισιτηρίων της ΑΕΚ και του Άρη είναι γενικά αξιομνημόνευτος. Και μόνο για το λαό τους οι δύο αυτές ιστορικές ομάδες οφείλουν να κάνουν τα πάντα στη συνέχεια προκειμένου να αποφύγουν τις ταλαιπωρίες Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ