2013-02-24 14:29:01
Φωτογραφία για Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα στον Πύργο την Καλλονή
Θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (3μ.μ.) στον Πύργο την Καλλονή για την 24η αγωνιστική της Football League.

Ο Γιώργος Κούτσης και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να ξεκολλήσουν από τα ...χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Στην υπόλοιπη αγωνιστική το κυρίως… μενού διεξάγεται σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το ντέρμπι κορυφής του Εργοτέλη με τον Ηρακλή Ψαχνών και της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου.

Πάμε όμως στα σημερινά παιχνίδια και αρχίζουμε από τα επτά που έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν στις 15:00 με πρώτο… σταθμό τις Σέρρες.

Τα "Λιοντάρια" του Μιχάλη Γρηγορίου έχουν κάνει την αντεπίθεσή τους στο πρωτάθλημα και φιγουράρουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και την Κυριακή έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 6Χ6 και να περάσουν πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, εκμεταλλευόμενα το ρεπό του Απόλλωνα Σμύρνης. Όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, μια και οι "μαυραετοί" δείχνουν… αναζωογονημένοι στις τελευταίες αγωνιστικές.


Από εκεί και πέρα, η Λάρισα θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γιαννιτσών και θέλει το "τρίποντο" για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ Ηρακλής και Παναιτωλικός δοκιμάζονται στις έδρες των Θρασύβουλου και Βύζαντα Μεγάρων, αντίστοιχα.

Παράλληλα, η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Πιερικό και θέλει τη νίκη που θα σημάνει τη αντεπίθεσή της και ανάλογα είναι τα… κίνητρα των Παναχαϊκής και Καλλιθέας που φιλοξενούν Καλλονή και Αναγέννηση Επανομής, αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το απόγευμα στην Άμφισσα, εκεί όπου ο τοπικός Φωκικός παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με μοναδικό στόχο τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και οι "ερυθρόλευκοι" με το "διπλό" θα κάνουν ακόμα ένα… βήμα για την άνοδο.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ