2013-02-24 00:41:20
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ο Μπάλας Μέγιερι ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει την Κυριακή με τον Άρη να έχει πολύ πιο καλή εικόνα συγκριτικά με το ματς με την Λεβάντε για τον κόσμο του.

Ο Μέγιερι είπε στη NOVA για:

Το εάν συμφωνεί πως βοηθάει εκείνον και τους συμπαίκτες του το γεγονός πως ακολουθεί γρήγορα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, προκειμένου να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό τους απ' την Ευρώπη: Νομίζω πως είναι καλό μετά από μία απογοήτευση και ένα άσχημο παιχνίδι, να μεσολαβούν μόνο δύο ημέρες έως το επόμενο ματς. Έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο.

Τον συνολικό απολογισμό σε Ευρώπη: Νομίζω πως στο Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάσαμε μία δυνατή ομάδα. Αξίζαμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτούς τους δύο αγώνες με την Λεβάντε αποδείχθηκε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Νομίζω ότι σε αυτούς τους δύο αγώνες κάναμε τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Ήρθαν σε άσχημη στιγμή.


Το πως νιώθει μετά τον τραυματισμό του: Ναι, αισθάνομαι καλύτερα μέρα με την ημέρα. Αλλά πριν απ' το ματς με την Λεβάντε δεν αισθανόμουν 100% έτοιμος. Έτσι προτίμησα να μην αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω έως την Κυριακή να είμαι εντελώς καλά.

Τον Άρη: Στην παρούσα φάση, ο Άρης περνάει δύσκολες μέρες. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορεί να πετύχει νίκες. Στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε εμάς έπαιξαν πολύ καλά. Δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε τη νίκη.

Τον κόσμο της ομάδας: Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις γεμάτη την έδρα μας. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση. Γιατί μετά το 3-0 στο πρώτο ματς, χρειαζόμασταν ένα θαύμα για να προκριθούμε. Αλλά ήρθε και μας στήριξε. Ελπίζω να έρθουν την Κυριακή, να τους δείξουμε μία καλύτερη εικόνα και να φθάσουμε σε μία σπουδαία επιτυχία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ