2013-02-23 23:08:03
Φωτογραφία για Άγρια δολοφονία στο Ηράκλειο - Ψάχνει τους δράστες η αστυνομία
Άφωνη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την άγρια δολοφονία ενός 35χρονου άνδρα που αποκαλύφθηκε νωρίτερα το μεσημέρι... στην περιοχή των Πατελλών σε ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα στα Νταμάρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 35χρονος εντοπίστηκε σε ημικωματώδη κατάσταση από πολίτη που ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Βενιζέλειo νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια καθώς ο 35χρονος ήταν άσχημα χτυπημένος φέροντας τραύματα στο κεφάλι απο σιδερένιο αιχμηρό αντικείμενο. Απο την πρώτη στιγμή την περιοχή κατέκλυσαν άνδρες στης ασφάλειας με τις έρευνες για την υποθεση να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής ενώ τις έρευνες παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης.


Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 35χρονος άνδρας ήταν ελληνικής καταγωγής και το τελευταίο διάστημα διέμενε στο Ηράκλειο.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές φαίνεται να καταλήγουν πως ο άτυχος άνδρας ήταν από την Ιεράπετρα ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εξακριβωθεί η ταυτότητα του νεκρού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοχεία αυτά το τελευταίο διάστημα στο παράπηγμα που αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα διέμενε ο άνδρας από την Ιεράπετρα που στο παρελθόν μάλιστα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο άνδρας είχε χωρίσει από τη σύζυγό του και το τελευταίο διάστημα είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σωρός του άνδρα βρίσκεται στο ιατροδικαστικό εργαστήριο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Εν τω μεταξύ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που πιθανότατα πήραν μαζί το φονικό όπλο καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ