2013-02-23 23:02:03
Φωτογραφία για Και ο Duhamel στο Premier League VI
Ανακοινώθηκε πως o παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 στο πόκερ, Jonathan Duhamel, θα είναι... ένας από τους 16 παίκτες που τον Μάρτιο θα παίξουν στο Premier League VI.

Το κόστος συμμετοχής του τουρνουά έχει οριστεί στα $125.000 και οι 16 παίκτες που θα λάβουν μέρος θα είναι χωρισμένοι σε δύο «ομίλους». Κάθε παίκτης θα παίξει σε τέσσερις «αγώνες», θα λάβει την ανάλογη βαθμολογία και οι τρεις κορυφαίοι κάθε ομάδας θα καθίσουν στο τελικό τραπέζι. Οι τέταρτοι και πέμπτοι των ομίλων διεκδικούν τις δύο θέσεις που απομένουν στο τραπέζι, μέσα από μια σειρά heads up.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Στην λίστα με τους συμμετέχοντες συναντάμε ήδη τα ονόματα των: Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Antonio Esfandiari, Tony G, Phil Laak, Dan "Jungleman" Cates, Scott Seiver και Luke Schwartz ενώ τις επόμενες ημέρες περιμένουμε να ανακοινωθούν και τα ονόματα των υπολοίπων 7 “εκλεκτών”.


Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Duhamel να παίζει στο Premier League και ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα: “ Αυτό είναι το πρώτο μου Premier League και δεν μπορώ ν περιμένω! Νιώθω τιμή και ενθουσιασμό που θα παίξω σε αυτό το μοναδικό event”.

Όταν ρωτήθηκε για το τι στρατηγική θα ακολουθήσει ο Duhamel απάντησε: “Θα πρέπει να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σε αυτή τη φόρμα που είναι τελείως διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ένα τουρνουά πόκερ αλλά στο τέλος θα με δείτε να κρατάω το τρόπαιο στα χέρια μου”.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ