2013-02-23 17:48:05
Φωτογραφία για ΛΟ : ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ, ήταν ο Αμερικανός Έϊσι Λο (18π., 3ασ. με 6/9 σουτ), ο οποίος γνώριζε καλά ότι η ομάδα του ήθελε την διαφορά των +9 πόντων, αλλά δεν φάνηκε να πτοείται από την αγωνιστική καθίζηση των ερυθρόλευκων στο τελευταίο τρίλεπτο, όταν και ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα επιμέρους σερί 4-16!

«Όταν φεύγεις από το γήπεδο νικητής, δεν είναι δυνατόν να μην είσαι ευχαριστημένος... Ο στόχος, άλλωστε, είναι πάντα η νίκη! Εντάξει, μπορεί τελικά να μην καλύψαμε τη διαφορά, αλλά η συνολική παρουσία της ομάδας μέσα στο γήπεδο, έδειξε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο!

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη και είναι σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας... Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε νομίζω ότι όταν θα έρθει η ώρα των πλέϊ-οφ, θα είμαστε στην κατάλληλη φόρμα για τα κρίσιμα παιχνίδια. Σίγουρα, όπως φάνηκε και πέρυσι, το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι όταν παίζει καλά, μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο...», υπερθεμάτισε ο 28χρονος άσος μιλώντας στο ".gazzetta.gr", όπου τόνισε ότι ο νεοαποκτηθείς Ντορόν Πέρκινς θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό:

«Δεν τον ήξερα προσωπικά και ουσιαστικά τον γνώρισα την ημέρα που πρωτοήρθε στο γήπεδο! Βλέποντας τον, όμως, στις δύο-τρεις προπονήσεις που έχει κάνει μαζί μας, δεν δυσκολεύτηκα να καταλάβω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που θα αποδειχθεί μία πολύτιμη προσθήκη για την ομάδα μας...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ