2013-02-23 15:35:04
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ : ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ...
Την κατάκτηση του τίτλου αναμένεται να γιορτάσει σε μερικές εβδομάδες η ομάδα ο Ολυμπιακός και μαζί του θα στεφθεί πρωταθλητής και ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "cooperativa.cl", μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο 40ό πρωτάθλημα του Θρύλου, όσο και τι περιμένει να κάνει σχετικά με την Εθνική του ομάδα.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του για το πρωτάθλημα, ο Κοντρέρας τόνισε πως το περιμένει «με μεγάλη αγωνία και επιθυμία», για να συνεχίσει.

«Ο δεύτερος, που ήταν ο ΠΑΟΚ, πέταξε βαθμούς. Πήραμε λοιπόν μια μεγάλη διαφορά μέσα σε οκτώ αγωνιστικές. Με 16 πόντους διαφορά, δύσκολα θα το χάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κοντρέρας, που δεν παρουσιάστηκε και τόσο αισιόδοξος από εκεί και πέρα για την παρουσία του στην Εθνική.

«Προσέχω τι γίνεται. Δεν κλήθηκα για τον αγώνα με την Αίγυπτο, άρα οι πιθανότητες να κληθώ τον Μάρτιο (για τα ματς με Περού και Παραγουάη) λιγοστεύουν. Επιμένω πως θα στηρίξω την ομάδα ό,τι και να γίνει».

Αναφορικά με το ματς της Χιλής με την Αίγυπτο, ο Κοντρέρας έμεινε ευχαριστημένος. «Παρακολούθησα το παιχνίδι και τη νίκη επί των Βορειοαφρικανών. Έμεινα ικανοποιημένος. Πρώτα από όλα για τη νίκη, αλλά και γιατί η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με οργανωμένες επιθέσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ