2013-02-23 14:44:36
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο Πάιντσιλ που μαχαίρωσε τη γυναίκα του!
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Γκάνας βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός Τζον Πέιντσιλ, ο οποίος κατηγορείται πως τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τη σύζυγό του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Daily Mail", ο πρώην άσος των Φούλαμ, Γουέστ Χαμ και Λέστερ και διεθνής με τα "μαύρα αστέρια" βρίσκεται υπό κράτηση στην Άκρα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ξυλοδαρμό και δολοφονική επίθεση κατά της συντρόφου του.

"Οι πληροφορίες που έχουμε προς το παρόν είναι ότι ο Πέιντσιλ μαχαίρωσε τη γυναίκα του πάνω από το μάτι, οπότε έπρεπε να δράσουμε γρήγορα και να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο. Αυτή την ώρα βρίσκεται υπό κράτηση και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες.

Η σύζυγος σκαρφάλωσε στον τοίχο του γείτονα για να προστατευτεί όμως ο Τζον Πέιντσιλ την κυνήγησε, μπήκε στο σπίτι του γείτονα τον οποίο και χαστούκισε ενώ απείλησε πως θα τον πυροβολήσει.

Η σύζυγος κατέρρευσε, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε πως είναι. Όταν θα σταθεροποιηθεί η κατάστασή της, θα μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε σχόλια για αυτήν", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο του BBC, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Φρίμαν Τετέι.

Η αστυνομία μπορεί πάντως να τον έχει υπό κράτηση μόνο για 48 ώρες μετά τη σύλληψή του, πριν αποφασίσει αν θα του ασκηθούν κατηγορίες ή όχι.

Να σημειωθεί ότι ο Πέιντσιλ αγωνίστηκε στο πρόσφατο Κόπα Άφικα και στη συνέχεια επέστρεψε στο Ισραήλ καθώς αγωνίζεται στην Χάποελ Τελ Αβίβ.
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχονται... κατασχέσεις
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχονται... κατασχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ