2023-08-27 14:09:26
Φωτογραφία για Η Γυναίκα της Τριχωνίδας



πηγη facebook  Κωνσταντινος Πελεγκρινι

Η Γυναίκα της Αιτωλίας/ Τριχωνίδας, αντιπροσωπεύει μια πολύτιμη πηγή γνώσης, δεξιοτήτων και πνευματικότητας στον αγροτικό κόσμο, παράλληλα με το να είναι ένας σημαντικό κρίκος για την προώθηση της βιώσιμης γεωργίας και της τοπικής ανάπτυξης.....

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας ως θέμα «Η Γυναίκα της Τριχωνίδας»

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Θέρμου κο Σπύρο Κωνσταντάρα και τον χαιρετισμό της κας Αμαλίας Βούλγαρη Περιφερειακή Σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας, Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων, Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδος.

Στη συνέχεια το έλαβε το λόγο με την εξαιρετική και σχετική με το θέμα εισήγησή της η κα Ελένη Κοντονάσιου Διευθύντρια στη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και Μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων της ευρωπαικής επιτροπής για θέματα κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας & κοινωνικής πολιτικής, η οποία μίλησε για την γυναικεία επιχειρηματικότητα εστιάζοντας στην γυναικεία κοινωνική επιχειρηματικότητα και στη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη.

Η υπέροχη αυτή εκδήλωση, διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Θέρμου, και το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου και ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα εορτών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, μέλη συλλογικοτήτων από την ευρύτερη περιοχή, παραγωγοί τοπικών προιόντων, ενεργοί πολίτες, εθελοντές και υποστηρίχθηκε από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΡΜΟΥ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΩΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΕΡΜΟΥ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΥΡΤΙΩΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ, την ΚΟΙΝ Σ ΕΠ ΟΡΕΙΝΗ ΘΕΡΜΟΥκαι τον ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ.

Ευχαριστίες και στην Κοιν Σ Επ Η μέλισσα των Αγράφων, που ταξίδεψε από την Ευρυτανία, για να επισκεφτεί το Θέρμο και να συμμετέχει στην εκδήλωση.

Οι γευστικοί θησαυροί της Αιτωλικής Γης, μας προσκαλούν να γνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους παραγωγούς μας, που αφιερώνουν την καρδιά και την ψυχή τους στην καλλιέργεια των τοπικών προιόντων διατροφής…

Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία η κα Χαρίτου Παρθενία

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ



ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ