2013-02-23 13:30:10
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η... ΚΟΝΤΡΑ Forthnet - ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΩΝ!
Η κόντρα της Forthnet και κατ' επέκτασιν της NOVA με τον ΣΚΑΪ συνεχίζεται, μετά την «αιχμηρή» ανακοίνωση που εξέδωσε για το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου.

Η NOVA δικαιώθηκε δικαστικά για τη διαμάχη που είχε με τον ΣΚΑΪ σχετικά με την προβολή των στιγμιοτύπων των αγώνων της Σούπερ Λιγκ και με ανακοίνωση που εξέδωσε η Forthnet κάνει λόγο για αήθη επίθεση του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη δυσφημιστική επίθεση που εξαπέλυσε το συγκρότημα του ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας, το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Forthnet, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας, μία ημέρα μετά την κοινοποίηση της δικαστικής απόφασης σχετικά με τα στιγμιότυπα των αγώνων της Superleague, η οποία έβαζε τέλος στην αυθαιρεσία και παρανομία κάτω από την οποία λειτουργούσε το συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου, μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.


Η προστασία του τηλεοπτικού προϊόντος στο οποίο η εταιρεία μας έχει επενδύσει κατά τον ΣΚΑΪ αποτελεί «προσκόμματα στην ελευθεροτυπία και ενημέρωση» ενώ η κοινοποίηση μιας δικαστικής απόφασης, πάλι κατά τον ΣΚΑΪ, αποτελεί «λειτουργία πέρα και πάνω από το νόμο».

Η σύγχυσις των εννοιών και της πραγματικότητας στο συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου είναι εμφανής. Ο ΣΚΑΪ αντί να επιδιώξει ένα νόμιμο τρόπο για την προβολή των στιγμιοτύπων των αγώνων της Superleague, επέλεξε την οδό των υβριστικών και αστήρικτων επιθέσεων στη Nova δια μέσω του «τηλεοπτικού ρεπορτάζ».

Ο Όμιλος Forthnet δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, από συμπεριφορές, όπως αυτή του ΣΚΑΪ.

Γραφείο Τύπου Ομίλου Forthnet».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ