2013-02-23 10:35:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Τον προσέλαβαν για προστασία, αλλά λίγο έλειψε να τους καθαρίσει…
Καταστάσεις ροκ εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα αλλά με …επίκεντρο και την Αθήνα. Αιτία το χρέος πατρινού επιχειρηματία σε άτομο που είχε προσληφθεί μέσω Αθήνας , προκειμένου να του παράσχει προστασία.

Όλα άρχισαν όταν ο νεαρός που προσελήφθη – γνωστός για τις επιδόσεις του στο άθλημα της προστασίας – διαπίστωσε πως τα λεφτά που είχε συμφωνήσει δεν του τα έδιναν.

Επειδή η δουλειά είχε κλειστεί μέσω τρίτου προσώπου από την Αθήνα, απευθύνθηκε στον μεσάζοντα ο οποίος το ‘ριξε στην παλαβή, λέγοντας του αρχικά πως πρέπει να κάνει υπομονή αφού «θα τον καθάριζε» τις επόμενες ημέρες.

Αντί όμως για το οικονομικό καθάρισμα, το χρέος του επιχειρηματία προς τον προστάτη του μεγάλωνε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει την υπομονή του και να απειλεί θεούς και δαίμονες και να διαμηνύει πως αν δεν τον «καθαρίσουν» από το χρέος, τότε θα τους καθαρίσει αυτός.

Το παραμύθι του μεσάζοντα συνεχίστηκε για λίγες ακόμα ημέρες καθώς στην προσπάθειά του να αποποιηθεί τις ευθύνες έριξε τα βάρη της οφειλής στο πρόσωπο για το οποίο έκλεισε τη συμφωνία της προστασίας, λέγοντας πως δεν του είχε δώσει ακόμα τα λεφτά.


Τα πράγματα από ένα σημείο και μετά έγιναν πολύ σκληρά, καθώς ο «Μπόντιγκαρντ» του γνωστού πατρινού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και έχει γίνει πολλές φορές κόκκινο πανί για τους πιστωτές του, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αρχικά την έπεσε στον άνθρωπο που φύλαγε και ζήτησε τα λεφτά του, με τον επιχειρηματία να του λέει πως τα λεφτά τα έχει δώσει στον αθηναίο μεσολαβητή από την ημέρα που κλείστηκε η συμφωνία.

Η συνέχεια βρήκε τον προστάτη» να τηλεφωνεί στην Αθήνα και να δηλώνει πως εάν τις επόμενες ώρες δεν του έστελναν τα λεφτά τότε «θα ανέβαινε επάνω και θα τους καθάριζε γιατί δεν μασάει ούτε από όπλα , ούτε από σφαίρες…»

Το θρίλερ πάντως είχε αίσιο τέλος καθώς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας πήρε τα χρήματά του και με το παραπάνω.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ