2013-02-23 00:22:20
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ισπανούς, στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ παράλληλα, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες που είναι γεννημένοι νικητές.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προστατέψαμε το καλάθι μας από τον Λάμπε, όμως με 53% στο τρίποντο μείωσαν στους οκτώ», σχολίασε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Και συνέχισε: «Νομίζω όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Είναι η τέταρτη νίκη σερί που κάναμε στην Ευρωλίγκα, το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό ροτέισον, ο Σπανούλης ήταν άρρωστος και ελέγξαμε το παιχνίδι».


Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε: «Θα έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνεις σε υψηλό ρυθμό. Με τόσα παιχνίδια που υπάρχουν φέτος. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και αν δεν παίξεις καλά θα το πληρώσεις.

Αν είχαμε πάρει το ματς με τη Σιένα, έπειτα από την διακοπή θα ήταν πολύ καλό το ρεκόρ μας, όπως και τώρα είναι πολύ καλό. Έχουμε παίκτες που είναι γεννημένοι νικητές. οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν χαρακτήρα και αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς και στη φετινή διοργάνωση».

Καταλήγοντας την τοποθέτησή του, ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Πέρκινς την Κυριακή: «Δεν θα παίξει την Κυριακή, αλλά θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι στην Τουρκία. Σιγά σιγά, έχοντας ακόμα μία εβδομάδα προπόνηση μπροστά του θα μας βοηθήσει στην Τουρκία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ