2013-02-23 00:11:03
Φωτογραφία για Τελεσίγραφο γιατρών + εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου προς τον υπουργό για τον «τραμπούκο» Διοικητή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που έστειλαν... στο e-Volos.gr οι γιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας:

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με παραλίγο τραγικό τρόπο ο αυταρχικός κατήφορος του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κου Ζαχαρόπουλου.

Συνεχίζοντας το κυνήγι μαγισσών στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας τους τελευταίους μήνες προσπάθησε με ανήθικο τρόπο να πλήξει το επιστημονικό κύρος και την αξιοπρέπεια του νευροχειρουργού του νοσοκομείου και πρόεδρο της ΕΙΝΚΥΜ κο Νίκο Χαυτούρα.

Πιθανότατα για να τον εκδικηθεί για την στάση του και τους αγώνες του για την ανάδειξη των προβλημάτων του νοσοκομείου αλλά και για την σθεναρή του αντίδραση στις απαράδεκτες συμπεριφορές του πρώην διοικητή επινόησε μια νοσηρή και πρωτοφανή για τα χρονικά του νοσοκομείου πλεκτάνη προκειμένου να εμπλέξει σε δήθεν παραβατική συμπεριφορά.

Με το γνωστό του ταλέντο που διαθέτει στην κατασκευή ενόχων, προσπάθησε την επίσκεψη συγγενών ασθενή του κου Χαυτούρα που ενημερωνόταν για την πορεία της υγείας του να την παρουσιάσει ως παράνομη εξέταση εκτός των εξωτερικών ιατρείων.


Όταν είδε η προσπάθειά του να πέφτει στο κενό από αντίδραση των συγγενών και του γιατρού έχασε τον έλεγχο και παρουσίασε το γνωστό προσωπείο του αυταρχισμού και του τραμπουκισμού.

Επιτέθηκε φραστικά στον συνάδελφο και στους συγγενείς ενώ όρμησε και στον κ. Χαυτούρα για να τον χτυπήσει σπρώχνοντάς τον.

Αυτή η άθλια συμπεριφορά οδήγησε τον συνάδελφο στα επείγοντα με υπέρταση και ταχυκαρδία με κίνδυνο για την υγεία του.

Θεωρούμε ότι αυτό πρέπει να αποτελέσει το τελευταίο θλιβερό επεισόδιο του κ. Ζαχαρόπουλου σε βάρος εργαζομένων.

Ζητάμε από το υπουργείο να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία της απομάκρυνσής του προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στο νοσοκομείο και να μπορέσουμε όλοι μαζί διοίκηση και εργαζόμενοι να αναστρέψουμε την καταστροφική πορεία στην οποία μας οδήγησε ο πρώην διοικητής ο κ. Ζαχαρόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Γ.Ν.ΒΟΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ε.Ι.Ν.ΚΥ.Μ.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ