2013-02-22 20:20:01
Φωτογραφία για Αιματηρή ληστεία στη Λαμία: Πυροβόλησαν άνδρα 3 φορές εξ' επαφής
Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίζεται αυτή την ώρα σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Νίκος Βέττας, μετά την επίθεση ληστών, οι οποίοι και τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής όταν ο επιχειρηματίας Νίκος Βέττας βγήκε από το κατάστημα του με την τσάντα στα χέρια για να πάει στην τράπεζα να καταθέσει χρήματα.

Οι δυο ληστές τον περίμεναν δίπλα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του, αντιπροσωπεία τσιγάρων, στην οδό Στουρνάρα στη Λαμία.

 

Ο 37χρονος επιχειρηματίας όμως δεν πήγε να πάρει το αμάξι του αλλά πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου όπου είχε το αμάξι της γυναίκας του.

Οι ληστές έτρεξαν πίσω του και την ώρα που άνοιγε την πόρτα από το αυτοκίνητο απειλώντας τον με το πιστόλι του ζήτησαν τα χρήματα.

Ο 37χρονος αντιστάθηκε και τότε τον πυροβόλησαν τρεις φορές. Οι δυο σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι και η τρίτη καρφώθηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου. Αν και τραυματισμένος άρπαξε τον έναν από τους δύο από το πόδι και άρχισαν να παλεύουν.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ληστών που διέφυγαν με μια μηχανή. Λίγο αργότερα η μηχανή εντοπίστηκε κοντά στο νεκροταφείο της Ροδίτσας, ενώ οι ληστές παραμένουν ασύλληπτοι.

Πηγή: lamiareport.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ