2013-02-22 14:54:07
Φωτογραφία για “One Way Or Another”: Έφτασε το νέο video clip των One Direction!
Οι One Direction μας εξέπληξαν πολύ ευχάριστα όχι μόνο με τη κυκλοφορία του νέου τους video clip και με την ερμηνεία τους, αλλά και με το καλό σκοπό τους!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι One Direction ετοίμασαν μια διασκευή του old-time-classic “One Way Or Another”, παρμένο από το album της Blondie, “Parallel Lines” του 1978. Η κυκλοφορία έγινε με αφορμή τη στήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Comic Relief”, που κάθε χρόνο οργανώνει τη λεγόμενη “Red Nose Day” στην Αγγλία, όπου μαζεύονται έσοδα από τις πωλήσεις της «κόκκινης μύτης», και όχι μόνο, για ένα καλό σκοπό.

Σε αυτό φέτος συνέδραμαν οι One Direction όχι μόνο με τη κυκλοφορία του single, αλλά και μέσα από το video clip, καθώς τα γυρίσματα όπως δηλώνουν και οι ίδιοι στο video έγιναν ερασιτεχνικά από τους ίδιους κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους, έτσι ώστε τα χρήματα που αποταμιεύτηκαν από τη δημιουργία ενός επαγγελματικού video clip να δοθούν στη “Comic Relief”.


Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στους δρόμους του Λονδίνου, και άλλων μεγάλων πόλεων, κατά τη διάρκεια των οποίων εμφανίζεται και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας, David Cameron. Συγκινητική είναι και η εικόνα των One Direction στο τέλος του video με παιδιά της Αφρικής, η οποία έχει προτεραιότητα όσον αφορά το που θα καταλήξουν τα έσοδα της καμπάνιας.

Ένα ανεπάντεχο πλην μεγάλο μπράβο!

P.S Οι One Direction έκαναν πρεμιέρα τη νέα τους διασκευής κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στα πρόσφατα Brit Awards.

www.tralala.gr 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ