2013-02-21 11:48:37
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΛΕ ΣΕ ΝΕΪΜΑΡ
Ανίκανο να σηκώσει το βάρος των προσδοκιών που έχει η εθνική Βραζιλίας από αυτόν χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Πελέ, ενώ επέκρινε μέχρι και το λουκ του.

Συνηθισμένο παίκτη, που οφείλει να γίνει αλτρουιστής και να μη νοιάζει μόνο για το φαίνεσθαι χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ο Πελέ.

«Για την εθνική ομάδα ο Νεϊμάρ είναι ένας συνηθισμένος παίκτης. Έχει πολλές ευθύνες και πρέπει να αλλάξει το στυλ του και το μαλλί του. Σε κάθε αγώνα που παίζουμε εκτός Βραζιλίας δεν αποδίδει καλά. Όλοι θεωρούν πως είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα της εθνικής ομάδας, αλλά δεν είναι έτοιμος να σηκώσει τέτοιο βάρος», δήλωσε ο 72χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου για τον κατά πολλούς διάδοχό του.

«Δεν έχει παίξει εκτός Βραζιλίας και το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζουμε εμείς στη Λατινική Αμερική. Θέλει να έχει συνέχεια την μπάλα και να κάνει ντρίμπλες, αλλά θα πρέπει να παίζει για την ομάδα. Ακόμη δεν έχει εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα θα ήταν ιδανική για αυτόν, αλλά δεν πιστεύω πως θα φύγει ακόμη, καθώς η Σάντος τον έχει ανάγκη», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ