2013-02-20 16:39:05
Φωτογραφία για Marca : Η ΚΟΛΑΣΗ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Όλα για όλα θα τα παίξει αύριο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λεβάντε και ό,τι βγει. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, έστω και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Από εκεί και πέρα, όλη η Ευρώπη γνωρίζει πόσο «καυτή» ατμόσφαιρα δημιουργούν οι οπαδοί του Θρύλου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και η ηλεκτρονική έκδοση της «Marca» στέκεται σε αυτό το γεγονός, χαρακτηρίζοντάς τη κόλαση.

«Είναι αλήθεια πως η οικονομική κρίση έχει ταρακουνήσει την Ελλάδα, αλλά το στάδιο Γ. Καραϊσκάκης εξακολουθεί να αντιστέκεται. Ο Ολυμπιακός παραμένει το αφεντικό στην Ελλάδα και μπορεί το γήπεδο να μην είναι γεμάτο αύριο, οι οπαδοί, πάντως, είναι από τους πιο θερμούς. Η κόλαση ζει στον Πειραιά, αλλά στη Λεβάντε παρουσιάζονται έτοιμοι», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο, το οποίο κάνει μια μικρή αναφορά στους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ναό στο παρελθόν.


«Αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο από την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη είναι ο Νίκος Καράμπελας. Έχει παίξει πέντε φορές εκεί και είναι ο μόνος που έχει κερδίσει. Το έκανε με την ΑΕΚ το 2009-2010. Ακόμα ένας που γνωρίζει τι γίνεται είναι ο Βύντρα. Δεν μπορεί να παίξει αύριο, αλλά έχει προειδοποιήσει τους παίκτες του. Τέσσερα ματς στο Καραϊσκάκη και πάντα υποφέρει.

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ έχει παίξει επίσης στον Πειραιά. Ήταν το 2011 όταν αγωνίστηκε για τον ΠΑΟΚ, χάνοντας με 3-0. Όσον αφορά στον Όμπα Μάρτινς, ο Νιγηριανός αποκλείστηκε πέρυσι από τον Ολυμπιακό στο Europa League. Στην επίσκεψή του στο ελληνικό γήπεδο, έχασε με 1-0. Ο τελευταίος με εμπειρία από την Ελλάδα είναι ο Χουανφράν. Έπαιξε μόλις έξι ματς πρωταθλήματος, αλλά ήταν αρκετά για να καταλάβει πως στην Ελλάδα δεν πηγαίνεις για... βόλτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ