2013-02-19 10:30:08
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ... ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Παίκτη για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού ψάχνει ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε και το φαβορί όπως φαίνεται είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ένα πολύ σημαντικό αγώνα την Πέμπτη, όπου και θα κληθούν να ανατρέψουν το «βαρύ» 3-0 της Ισπανίας. Ο Μίτσελ ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του, αλλά ένας από τους «πονοκεφάλους» του είναι το δεξί άκρο της άμυνας, αφού πλέον ο Ισπανός δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Ντιακιτέ και έχει αρχίσει να… ξεψαχνίζει το ρόστερ του, ώστε να βρει τον παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει αυτή τη θέση.

Μία λύση θα ήταν σίγουρα ο Μανιάτης, αλλά ο Ισπανός τεχνικός κρίνει πως είναι απαραίτητη η παρουσία του στον χώρο του κέντρου. Παράλληλα ο Παπάζογλου που χρησιμοποιείται εναλλακτικά στο πρωτάθλημα, δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όλα αυτά έχουν κάνει φαβορί για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής τον Μανωλά, σύμφωνα με τον «Γαύρο», μία θέση στην οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν ο 21χρονος αμυντικός. Ο Μίτσελ έχει ήδη συζητήσει με τους συνεργάτες του αυτό το ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι μπορεί ο νεαρός αμυντικός να αντεπεξέλθει στη συγκεκριμένη θέση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ