2013-02-18 23:26:30
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ : ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση των ημιτελικών του Λιγκ Καπ, όπου οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ την 1η Μαρτίου στο Βραχάτι, και δήλωσε στη Nova:

«Είναι επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη φέτος. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η εικόνα του στο πρώτο ματς στου Ρέντη. Έχει αλλάξει προπονητή και έχει πάρει και έναν ξένο που τον βοηθάει στο παιχνίδι του».

Για την επανεμφάνισή του απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου κατά γενική εκτίμηση συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην «καθαρή» νίκη, υπογράμμισε:

«Έχω καταλάβει πως σε εσάς τους δημοσιογράφους αρέσει να φτιάχνετε "τραγικές" φιγούρες και ήρωες. Δεν αποδέχομαι πως είμαι ήρωας. Όλοι οι αθλητές είναι ήρωες και κάνουν τη δουλειά τους για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν ψηλά. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, όπως παθαίνουν όλοι οι αθλητές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε τέτοια διάσταση η απουσία μου.


Επέστρεψα, βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις για να φτάσουμε στην κορυφή σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ».

Για την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, στον οποίο είναι αφιερωμένο το Λιγκ Καπ, είπε:

«Όταν υπάρχει ένας θάνατος ενός ανθρώπου που έχουμε ζήσει από κοντά πρέπει να σιωπούμε. Να τον θυμόμαστε από το ήθος του, τον χαρακτήρα του και την αγωνιστική αξία του».

Από την πλευρά του, ο Μάκης Κανέλλος, που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και φέτος στον ΠΑΟΚ, χαριτολόγησε μόλις έμαθε τον αντίπαλο: «Είμαι έτοιμος να βάλω τα... κλάματα», ενώ μιλώντας πλέον σοβαρά, συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι, να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να φανεί ποιά ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Νίκος και το μόνο που μένει είναι να τον τιμάμε κάθε χρόνο. Μακάρι να γίνουμε όλοι σαν τον Νίκο και να φτάσουμε εκεί ψηλά που έφτασε και εκείνος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ