2013-02-18 22:19:04
Φωτογραφία για Ψυχή και μέλλον της ΝΔ...η νεολαία της παράταξης!
Στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας παρέστη ο Υπ.Βουλευτής της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, συνοδεύοντας και τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, που επίσης τίμησε με την παρουσία του τη νεολαία της παράταξης. Ο Αχαιός Πολιτευτής, είχε τη δυνατότητα ν' ανταλλάξει απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις προωθούμενες αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης νέας ηγεσίας στο κυρίαρχο όργανο των οργανωμένων νέων της Ν.Δ. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος, ανέφερε:

"Σε μία παράταξη ιστορική, όσο κι αν αυτή έχει γερά θεμέλια από ιδρύσεώς της, απαιτείται η σιγουριά της συνέχειας και της ανανέωσης για ν' ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Η ΟΝΝΕΔ, είναι ο θύλακας αυτός που, οργανωμένος σωστά και με καθοριστικό ιδεολογικό περιεχόμενο, αποτελεί την πάγια εγγύηση του αύριο της Ν.Δ, με προτάσεις, δράσεις, καινοτομίες και αγώνες.Η απόδοση της ΔΑΠ σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, αποδεικνύει άλλωστε την θετική της πορεία και αποδοχή
. Με αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών της και απάλειψη προσωπικών συμπεριφορών που ματώνουν την οργάνωση και την απαλλάσσουν από ατομικιστικές πορείες υπέρ ολίγων, η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας ανανεωμένη, τραβά μπροστά και πορεύεται αλληλέγγυα στο κόμμα, την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά.

Στο νομό αυτό, που οι πολιτικές ρίζες είναι "πράσινες", ο αγώνας των νεολαίων σε Πάτρα, Αίγιο, Κ.Αχαία και Ανατολική Αιγιάλεια είναι πιο δύσκολος αλλά και ορόσημο της συλλογικής προσπάθειας για να μείνουν οι νέες και οι νέοι όρθιοι στα δύσκολα, ευελπιστώντας και παλεύοντας για ευκαιρίες και πρόοδο"!

Νωρίτερα, ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος είχε συνάντηση γνωριμίας με τον υποψήφιο για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, στον οποίο μετέφερε τις απόψεις του για την οργάνωση και την πολιτική στάση της νεολαίας, προτρέποντάς τον σ' έναν ήπιο αγώνα με ουσία κι όχι με υπερβολές που ματώνουν την παράταξη,κάτι που άλλωστε διακρίνεται μέχρι σήμερα από το εν λόγω στέλεχος της ΟΝΝΕΔ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Εμπρηστής» Πλατανιάς!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Εμπρηστής» Πλατανιάς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ