2013-02-18 20:15:05
Φωτογραφία για «Ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο να έρθουν στον Άρη, θα τους διώξουν»
Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής του Άρη. 

Τον διαδέχθηκε το δίδυμο Πασσιαλή - Μπουγιουκλή. Μέχρι να προσληφθεί ο Λούκας Αλκαράθ. Ούτε όμως ο ισπανός τεχνικός στέριωσε στους "κίτρινους" με συνέπεια να επιστρατευτεί ο -πάντα έτοιμος να βοηθήσει- Γιάννης Μιχαλήτσος. Και αυτός όμως βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο ελληνας τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και συγκεκριμένα την περίπτωση του Μιχαλήτσου που «κινδυνεύει» να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τις πληροφορίες περί απομάκρυνσης του Γιάννη Μιχαλήτσου από τον Άρη: 

«Πάμε πάλι σε αυτό που μαστίζει χρόνια τον Άρη. Ο προπονητής είναι ρόλος τρομερά υποβαθμισμένος, επιρρεπής να δέχεται βολές από τα αποδυτήρια και αυτό οδήγησε τον Άρη στη δύσκολη στιγμή που περνάει. Η ομάδα πρέπει να βρει την ηρεμία που χρειάζεται για να πάει καλά. Ο κόσμος τη βοηθάει πολύ και είναι κρίμα να ταλαιπωρείται η ομάδα με αυτές τις αρρωστημένες κινήσεις. Ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο να ‘ρθουν αύριο, θα τους διώξουν. Τόσα χρόνια ο προπονητής ήταν του κλώτσου και του μπάτσου. Έχουν τόσα προβλήματα να επιλύσουν και ασχολούνται με τον προπονητή».


Για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό (1-0): «Η ομάδα από την αρχή έδειξε πως θέλει το ματς και μπήκε δυνατά απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε «γείρει την πλάστιγγα» προς το μέρος του αλλά ο Άρης κράτησε το 0 και στο τέλος πήρε ένα ματς που χρειαζόταν μετά από αρκετά παιχνίδια που έχασε στο τέλος. Πάντα πρέπει να υπάρχει το πάθος. Όποιες ομάδες δεν έχουν πάθος μπορούν να χάσουν πολλά παιχνίδια από υποδεέστερες ομάδες. Η ομάδα πρέπει να αναπνεύσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρει και θα μείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται σύμπνοια, ο κόσμος έδωσε τρομερό παρών για άλλη μια φορά και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στους παίκτες. Πρέπει να πάρουν τα παιχνίδια».

Για την συνέχεια της Σούπερ Λίγκας: «Υπάρχει μια σταθερή πορεία του Αστέρα Τρίπολης που είναι ζηλευτή και αποδεικνύει πως ένας προπονητής που έφυγε διωγμένος από τον Άρη κάνει καλή δουλειά. Ο Ατρόμητος δε θα χάσει την 5αδα και μπαίνουν στο παιχνίδι και τα Γιάννενα και η Λιβαδειά».
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ