2013-02-18 13:24:04
Φωτογραφία για Eurovision 2013: Παίξε στη Unibet το νικητή του Ελληνικού Τελικού!
Eurovision 2013: Παίξε στη Unibet το νικητή του Ελληνικού Τελικού!Σήμερα στις 21.00 σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ1, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και η Unibet δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της να στοιχηματίσουν «ποιος θα είναι ο Νικητής του Ελληνικού τελικού»!

Η Eurovision είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μη-αθήτικά γεγονότα της Ευρώπης και η Unibet συνεχίζοντας την παράδοση της στα ειδικά στοιχήματα, προσφέρει αποδόσεις για όλους τους διαγωνιζόμενους του ελληνικού τελικού.

Στο site της Βραβευμένης Σουηδικής Εταιρίας μπορείς να ποντάρεις στον καλλιτέχνη που πιστεύεις ότι θα κερδίσει το σημερινό τελικό, ενώ θα δεις και τις πιθανότητες που συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος για τη νίκη, με βάση την τάση των αποδόσεων.

Φαβορί όπως προκύπτει από τις αποδόσεις της Unibet παραμένουν από την 1η μέρα που άνοιξε το σχετικό στοίχημα οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα (απόδοση 1.32), ενώ σημαντικές πιθανότητες για νίκη φαίνεται να έχει η Θωμαή Απέργη (απόδοση 2.75)
. Alex Leon και Giorgina, που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους προτίμησης στο site του επίσημου σωματείου των φίλων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision (http://ogaegreece.com/), πληρώνουν απόδοση 5.00 ενώ στην τελευταία θέση, πάντα σύμφωνα με τις τάσεις των αποδόσεων της Unibet είναι η Αγγελική Ηλιάδη (απόδοση 6.50).

Μπες τώρα στο Site της Unibet και παίξε ποιος θα είναι ο νικητής του ελληνικού τελικού της Eurovision!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ