2013-02-18 00:20:04
Φωτογραφία για Ξεπούλημα στη Χαλκιδική (Αποκαλυπτικό βίντεο)
Για περισσότερα απὸ 35 χρόνια έκρυβαν με τον καλύτερο τρόπο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Πέρα από διαδηλώσεις πολιτών που προσπαθούσαν να καταγγείλουν περιστατικά ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ότι δεν ήξεραν τίποτα.

Τώρα λοιπόν έρχεται ένα γαλλικό κανάλι να μας ανοίξει τα μάτια με το ρεπορτάζ του μιας και οι Έλληνες δημοσιογράφοι όλο και και σε κάποιο διαπλεκόμενο μέσο ανήκαμε με αποτέλεσμα να μην μιλάμε για πωλήσεις της γης μας σε ξένες εταιρίες.

Τώρα που πλέον το άφησαν να γίνει γνωστό πωλούν τη γη με την επαίσχυντη δικαιολογία της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Θα ακούσουμε τον πρώην υπουργό και μετέπειτα δήμαρχο της περιοχής να μιλά για δημιουργία θέσεων εργασίας και να διώχνει την δημοσιογράφο όταν τον ρωτάει τι κέρδισε εκείνος από την αγοραπωλησία αυτήν.

Λίγο μετά όμως ούτε λίγο ούτε πολύ αρμόδιος της γαλλικής εταιρίας μιλά για πιέσεις του δημάρχου να προσλάβει τους δικούς του.

Αυτά κάναμε στην Ελλάδα τόσα χρόνια γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και τώρα το μόνο πράγμα που μας έμεινε είναι να μονολογούμε :

¨Περασμένα Μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις".

Το ότι κυκλοφορούν βέβαια ανάμεσά μας όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν την χώρα μας λες και είναι τσιφλίκι τους είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί σαν Έλληνες πιο πολύ και από την οικονομική κρίση.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

http://www.briefingnews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ