2013-02-17 23:46:02
Φωτογραφία για Πύργος: Εκθεση στο Λάτσειο από τους φοιτητές του ΤΕΙ
Kοινή έκθεση διοργάνωσαν από το Σάββατο τα τμήματα ΜΜΕ & Πληροφορικής και τμήμα Μουσειολογίας του ΤΕΙ Πύργου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, στην οποία... παρουσιάζονται όλα όσα έχουν δημιουργήσει οι φοιτητές των δύο τμημάτων όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας τους.

Στην αίθουσα του Μεγάρου εκτίθενται εργασίες των φοιτητών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν αφίσες, video, διαφάνειες, εκτυπωμένες μελέτες και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου με τα επιτεύγματα των φοιτητών.

«Αποφασισαμε από κοινού τα δύο τμήματα να κάνουμε την έκθεση, για να δείξουμε τη δημιουργικότητα και μοναδικότητα των δύο τμημάτων και ταυτόχρονα την αντίθεσή μας στο σχέδιο Αθηνα. Στην αίθουσα βλέπετε μόνο ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων που έχουν οι σπουδαστές του τμήματος», δήλωσε στo patrisnews ο Παύλος Καστανάκης, φοιτητής του τμήματος ΜΜΕ & Πληροφορικής.

«Εκθέτουμε εργασίες πολλών φοιτητών που έχουν προκύψει από συνεργασία των δύο τμημάτων, καθώς και άρθρα των εφημερίδων αφιερωμένα στο ΤΕΙ. Η Μουσειολογία είναι μοναδική στην Ελλάδα σε προπτυχιακό επίπεδο, δεν πρέπει να αλλάξει το αντικείμενο σπουδών» επισημαίνει η Χριστίνα Μαρίνη, σπουδάστρια Μουσειολογίας.

patrisnews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΤΣΕΛ : ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΙΤΣΕΛ : ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ