2013-02-17 23:39:06
Φωτογραφία για Τα στυλιστικά λάθη του χειμώνα
Το στυλ του χειμώνα θέλει τον τρόπο του. 

Όταν κάνει πολύ κρύο, αυτό που προέχει είναι να μην ξεπαγιάσεις και έτσι, η κομψότητα πάει συχνά... περίπατο στα χιόνια. 

Αυτό σημαίνει, επίσης ότι πολλές φορές υποκύπτουμε – και υποπίπτουμε – σε συνδυασμούς που σκοτώνουν, όπως, π.χ. κοντό σορτς και χοντρό καλσόν. Ή μίνι φούστα με γούνινες μπότες.

Οι λύσεις υπάρχουν και είναι πολύ απλές και καθόλου δαπανηρές!

Καλσόν με σχέδια

Προσοχή! Τα καλσόν αυτά είναι πολύ όμορφα, αλλά υπό έναν όρο: να συνδυάζονται με μονόχρωμα ρούχα. Αν υποκύψετε στον πειρασμό και τα συνδυάσετε με άλλα σχέδια το αποτέλεσμα θα μοιάζει με ταπετσαρία. Για να είστε σίγουρες επιλέξτε ένα καλσόν 40-60 den. Πολύ πιο σικ και πολύ ανθεκτικό!

Σορτς με χοντρό καλσόν

Αυτά τα δύο στοιχεία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Είναι ένας συνδυασμός ανάλογος με το διαχρονικά αστείο «σανδάλι με κάλτσα». Το σορτς το φοράμε για δύο λόγους: επειδή ζεσταινόμαστε και επειδή θέλουμε να δείξουμε τα πόδια μας. Αν το συδυάσουμε, λοιπόν, με χοντρό καλσόν, ακυρώνονται και τα δύο. Η λύση; Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε σορτς, φροντίστε να μην είναι τζιν και συνδυάστε το με λεπτό καλσόν. Ή προτιμήστε μίνι φούστα.


Γούνινες μπότες

Οι γούνινες μπότες είναι πολύ ζεστές και εξαιρετικά άνετες. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να τις φορέσουμε χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι φοράμε στα πόδια μας... δύο κουτάβια. Το άλλο μειονέκτημα είναι ότι όταν βρέχονται δείχνουν σαν... βρεγμένα κουτάβια. Η λύση; Στην αγορά υπάρχουν – και διατίθενται σε σούπερ εκπτωτικές τιμές – ωραιότατα και – τηρουμένων των αναλογιών – κομψά μποτάκια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας.

Πολύ ψηλές μπότες

Οι μπότες που φθάνουν ως τους μηρούς είναι ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι. Είναι πολύ εύκολο το αποτέλεσμα να δείξει «φθηνό». Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε, μην τις φορέσετε ποτέ χωρίς καλσόν. Θα δώσετε λάθος εντύπωση Γούνινα καπέλα

Αν αποκλείσουμε εξ’ αρχής τη φυσική γούνα, για λόγους οικονομικούς και οικολογικούς, το γούνινο καπέλο είναι πολύ επίφοβο. Τα περισσότερα είναι υπερμεγέθη και – παρόλο που ζεταίνουν – είναι δύσκολο να συνδυαστούν. Ιδανικά, δεν φοριούνται μαζί με φουσκωτό μπουφάν. Αν θέλετε οπωσδήποτε να μιμιθείτε το στυλ της Άννα Καρένινα, φορέστε το καπέλο σας με παλτό. Διαφορετικά, προτιμήστε μάλλινα κομψά σκουφάκια.

Κολάν με φόρεμα

Εύκολη λύση για τις κρύες ημέρες, αλλά όχι ιδιαίτερα σικ. Συνδυάστε το χειμερινό φόρεμα με χοντρό καλσόν και μποτάκια. Θα δείχνουν πιο ωραία και τα πόδια σας!

Φουσκωτά μπουφάν με καλά ρούχα

Το φουσκωτό μπουφάν – και ιδίως η μακριά εκδοχή του – είναι σωτήριο το χειμώνα. Δυστυχώς όμως, είναι από σχετικά έως πολύ, άκομψο. Επειδή, βέβαια, είναι απαραίτητο φροντίστε να το φορέσετε μόνο με casual ρούχα. Όταν φοράτε «τα καλά» σας επιλέξτε ένα μάλλινο παλτό.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ