2013-02-17 18:08:54
Φωτογραφία για VIDEO -  Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0
Στο 0-0 έμειναν Λεβαδειακός και Ατρόμητος στο βαρύ τερέν της Λειβαδιάς. Συντριπτική κατοχή της μπάλας για τους γηπεδούχους, σημαντικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος.

Ο Ατρόμητος έκανε σαφή τη διάθεσή του να παραχωρήσει γήπεδο και κατοχή της μπάλας στον Λεβαδειακό ο οποίος με τη σειρά του δεν είπε όχι στην πρόκληση. Πράγματι, οι Βοιωτοί πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν τους Περιστεριώτες που με θαυμαστή αμυντική συνέπεια κατάφεραν να μην απειληθούν άμεσα.

Μάλιστα, στις αντεπιθέσεις (και με τον Βαγγέλη Μάντζιο για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της) η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου λίγο έλειψε να επαληθεύσει τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ωστόσο τόσο το σουτ του Ελληνα φορ στο 9' όσο και αυτό του Επστάιν στο 40' εξουδετερώθηκαν από τον Κυριακίδη.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Ο Λεβαδειακός είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας (68%) χωρίς όμως ευκαιρίες και ο Ατρόμητος αμυνόταν αποτελεσματικά. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι Περιστεριώτες πλησίασαν και πάλι στο γκολ, η σέντρα-σουτ του Μάντζιου (και η λάθος αντίδραση του Ζησόπουλου) δεν αιφνιδίασαν τον Κυριακίδη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ