2013-02-14 19:59:03
Φωτογραφία για Αισιόδοξος για την πορεία των μεταρρυθμίσεων ο Γραμματίδης
Αισιόδοξος για την πορεία του μεταρρυθμιστικού έργου στην Ελλάδα εμφανίστηκε... ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τον εορτασμό της κοπής της Πίτας στο Επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υπουργού Β. Ελλάδας κ. Θ. Καράογλου, του Προξένου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, εκπροσώπων της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, του πολιτικού κόσμου και πολλών μελών του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Γραμματίδης έκανε λόγο για αυξανόμενη ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας στο παγκόσμιο προσκήνιο και ανακοίνωσε τις νέες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για το 2013 που διακρίνονται για τον αναπτυξιακό τους χαρακτήρα και που θα συντελέσουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Η προσέλκυση επενδύσεων και η εξωστρέφεια θα είναι οι κύριοι άξονες των δράσεών μας, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Robert P. Sanders, ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για το ρόλο, που διαδραματίζει εδώ και 80 χρόνια στην προώθηση και ανάπτυξη των ελληνο-αμερικανικών εμπορικών σχέσεων και τόνισε ότι η Επιτροπή Βορείου Ελλάδος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αποτελεί παράδειγμα διασύνδεσης αγορών, που αποδεικνύει τη δύναμη του εμπορίου και φέρνει κοντά τους λαούς.


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, Νικόλαος Μπακατσέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δύσκολη κατάσταση που περνάει η χώρα, καθώς το περιβάλλον αλλάζει και η αντιμετώπιση στο εξωτερικό βελτιώνεται.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας το προσωπικό των γραφείων της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, το Γενικό Διευθυντή, κ. Ηλία Σπυρτούνια, τα μέλη της Επιτροπής Βορείου Ελλάδος, τον Πρόεδρο, κ. Γιάννο Γραμματίδη, και τον Πρόξενο, κ. Robert Sanders, για την συμβολή και συμμετοχή στο έργο της Επιτροπής.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ