2013-02-12 14:46:23
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ : ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ακόμα δυο μεγάλες επιτυχίες στο τμήμα του πνγκ-πονγκ.

Η Δέσποινα Δάνδουλα κατέκτησε τη δεύτερη θέση και η Ιωάννα Γερασιμάτου ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα Τοπ 8 των κατηγοριών τους, γυναικών-παγκορασίδων αντίστοιχα, που διεξήχθη στην αίθουσα STAG του ΣΕΦ(9-10/2/2013).

Ο προπονητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιώργος Χριστοφοράκης δηλώνει στο www.olympiacos.org:

«Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριές μας. Η Δάνδουλα έδωσε έως το τέλος τον καλύτερό της εαυτό και απέδειξε ότι παραμένει μία σπουδαία αθλήτρια και η συμβολή της στην ομάδα είναι σημαντική. Η μικρή μας, η Ιωάννα Γερασιμάτου, που αποτελεί το μέλλον, θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα.

Θα ήθελα να τονίσω ότι ο σχεδιασμός που έγινε το καλοκαίρι, μεταξύ της Διοίκησης, του εφόρου και του τεχνικού επιτελείου τόσο για το αγωνιστικό τμήμα όσο και για τις ακαδημίες, πραγματοποιείται επιτυχημένα έχοντας ταυτόχρονα και καλά αποτελέσματα.


Οι άντρες μετά από 12 αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι όπως αήττητες παραμένουν και οι γυναίκες σε 11 αγωνιστικές. Απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και θεωρώ ότι η άνοδος είναι σίγουρη.

Tο σημαντικότερο είναι ότι αγωνίζονται σε αυτές οι μικροί μας αθλητές.

Ο 13χρονος Γιώργος Σταματούρος ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική μας χάρισε την νίκη αλλά και η 11χρονη Ιωάννα Γερασιμάτου που παίζει βασική στις γυναίκες.

Ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν και να επιστρέψουμε του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ