2013-02-12 10:40:03
Φωτογραφία για Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνδιοργανώνει ομαδική εθελοντική αιμοδοσία μαζί με τον Σύλλογο ατόμων με νόσο Crohn και ελκώδη κολίτιδα
Συγκεντρώνουμε αίμα για όλους χωρίς ρατσιστικούς και φυλετικούς διαχωρισμούς.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων που οι γιατροί και το προσωπικό προσφέρθηκαν να πραγματοποιήσουν την αιμοληψία την Κυριακή 10/3/13, 10 πμ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους.

Η επιλογή του νοσοκομείου δεν έγινε τυχαία.

Προκειται για ένα νοσοκομείο που η συλλογική πάλη των εργαζόμενων, του λαού των Πατησίων και συλλογικοτήτων της περιοχής, μεταξύ των οποίων και το Κίνημα Δεν Πληρώνω, έχει κρατήσει ανοικτό σε πείσμα των μνημονιακών επιταγών.

Η κοινή αυτή αιμοδοσία έχει και ένα συμβολικό μήνυμα: Κανένας άνθρωπος, καμιά ευπαθής κοινωνική ομάδα δεν πρέπει να μείνει μόνη της στη κρίση. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, ιδιαίτερα στα χρόνια της μνημονιακής χολέρας.

Είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Ελάτε σε αυτή την ουσιαστική και συμβολική δράση.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΣΟ CROHN ΚΑΙ ΕΛΚΩΔΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Επικοινωνούμε με τα τηλέφωνα και το mail που αναγράφονται στην αφίσα και αφήνουμε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο προκειμένου να συμπεριληφθούμε στη λίστα των αιμοδοτών για τη συγκεκριμένη δράση.

epitropesdiodiastop.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ