2013-02-11 15:24:03
Φωτογραφία για Ένοχος για ακάλυπτη επιταγή ο Κώστας Μακρής - Έφαγε 2 χρόνια φυλάκιση!
Ενοχο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κώστα Μακρή και τον καταδίκασε σε 2 χρόνια φυλάκιση και 15.000 ευρώ πρόστιμο για την επιταγή που είχε εκδώσει σε διαταγή του Κώστα Γερόλυμου τον Οκτώβριο του 2008 και η οποία επιταγή δεν πληρώθηκε ποτέ. Ο νυν διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Γερόλυμος, είχε καταθέσει αγωγή και μήνυση σε βάρος τού Κώστα Μακρή για «ακάλυπτη επιταγή».

Η υπόθεση, στο ποινικό σκέλος της, εκδικάστηκε σήμερα Δευτέρα 11/2 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας και η «καμπάνα» έπεσε βαριά στον Κώστα Μακρή, αφού το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον έκρινε ένοχο. Θεωρείται βέβαιο πως η πλευρά Μακρή θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Εκκρεμεί και το σκέλος της εκδίκασης της αγωγής του κ. Γερόλυμου κατά του κ. Μακρή, ενώ οι δύο άνδρες έχουν αλληλομηνυθεί και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Κώστας Μακρής προσπάθησε σήμερα, μέσω των δικηγόρων του, στην εκδίκαση της υπόθεσης να πατήσει πάνω στην τεράστια οικονομική του ευρωστία και στις μεγάλες επιχειρήσεις του στην Αυστραλία, αλλά το Δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Η κάστα των καλών Ευρωπαίων»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η κάστα των καλών Ευρωπαίων»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ