2013-02-11 00:03:57
Φωτογραφία για ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ : ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ...
Ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα δώσει εμπειρίες στους παίκτες του, ενώ για τα επεισόδια τόνισε πως όλοι έχουν... ρίξει νερό.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι: «Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας γιατί έκρινε τον τίτλο. Κρατήσαμε τα καλά κομμάτια από το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι, ειδικά την άμυνα. Το μομέντουμ άλλαξε όταν δόθηκε τρίτο φάουλ και τεχνική ποινή στον Λάσμε, που είχε κάνει καταπληκτική δουλειά. Εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Είχαμε και τραυματισμό του Μπράμος στο αριστερό του χέρι», για να συνεχίσει:

«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, δουλεμένη ομάδα. Εμείς τώρα δημιουργούμε την ομάδα, παρόλα αυτά στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι. Ψύχραιμοι στις κρίσιμες στιγμές.

Αυτή η νίκη στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκό είναι σημαντική, δίνει εμπειρίες στους παίκτες. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».


Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μπράμος και στην εμφάνιση του Ούκιτς: «Ο Μπράμος έχει σκίσιμο στο χέρι, έγινε από κάτι αιχμηρό. Ο Ούκιτς προσπαθεί πολύ καιρό τώρα, έχει βελτιωθεί επιθετικά, αλλά έκανε εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα. Προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Και στο Ρέθυμνο και στο ΣΕΦ αρκετά καλός. Τον στηρίξαμε στη Μάλαγα όταν όλο γήπεδο τον αποδοκίμασε».

Για τα επεισόδια: «Αυτά τα βλέπουμε χρόνια. Σε αυτό τον μύλο της ανοησίας έχουμε ρίξει όλοι νερό. Αν τα τελευταία δέκα χρόνια ένα κομμάτι έχει βελτιωθεί αυτό είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας δεν θα τα λύσουμε εμείς. Τεράστια προσπάθεια γίνεται και από τις δύο ομάδες. Αυτά είναι μεταφερόμενα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Όλα έχουν συντελέσει και πρωτοσέλιδα ... αυτό είναι μία μεγάλη και γενικότερη κουβέντα. Και οι αθλητές και οι προπονητές έχουμε βοηθήσει. Βρεθήκαμε χθες χαιρετηθήκαμε, για για δύο ώρες είμαστε αντίπαλοι».

... για να συμπληρώσει: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει πατάει ζωγραφιστό. Σήμερα δεν τον αφήσαμε. Βελτιώσαμε το στοιχείο που μας σκότωσε στο προηγούμενο ματς, τα ριμπάουντ. Η παρουσία του Λάσμε ήταν σημαντική και άλλαξε το ματς. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε προσπάθησε πίεσε. Στο ανοικτό γήπεδο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η βία δεν έχει χρώμα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η βία δεν έχει χρώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ