2013-02-10 17:06:46
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Με το έβδομο φετινό γκολ του Μπράνα Ιλιτς, τα Γιάννινα αποχώρησαν θριαμβευτικά από τη Νέα Σμύρνη (0-1) και βρίσκονται πια σε τροχιά πλέι οφ. Με δέκα παίκτες έμεινε ο Πανιώνιος στο 13'.

Η φάση του 13ου λεπτού σημάδεψε την εξέλιξη του αγώνα και εν πολλοίς έθεσε τις προϋποθέσεις της νίκης των φιλοξενουμένων. Σε μία σύρραξη του Λεωνίδα Καμπάνταη με τον Θέμη Τζημόπουλο, ο επιθετικός του Πανιωνίου επιχείρησε να χτυπήσει τον αντίπαλό του με το κεφάλι και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι "κυανέρυθροι" των πολλών απουσιών έχαναν ακόμα έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, με συνέπεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να αναδιανείμει την τράπουλα του σχήματος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπράνα Ίλιτς βρήκε δίχτυα για 7η φορά φέτος, στο 18ο λεπτό, και το παιχνίδι εξελίχθηκε με ιδανικό τρόπο για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Με αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο επόμενο γκολ.


Στο 61ο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι σε προβολή του Μάριου Οικονόμου στον Αμιρί Κούρντι και στην επόμενη φάση ο Τζημόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα (η 1η στη σύρραξη με Καμπάνταη), φάσεις που άλλαξαν το μομέντουμ.

Οι αλλαγές έκαναν ακόμα πιο επιθετικό τον Πανιώνιο, αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων κράτησαν την μπάλα μακριά από την περιοχή του εορτάζοντας Χαράλαμπου Ταμπάση, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Καρίμ Φεγκρούς. Στις καθυστερήσεις, οι 2 ομάδες είχαν από μία σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουν, τη σπατάλησαν και το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Το ΒΙΝΤΕΟ σε λίγο...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ